Welkom op de website van Cees van Diest
Ga naar website van Wascow
van projectmanagement
en ict
Wascow anno 2017

zie Wascow.nl

Vanaf 2013 tot heden..

WASCOW staat vanaf 2013 voor What A Strange Combination On a Website

In 2013 is de werksplaats in Hazerswoude opgeheven en ben ik gestopt met het timmerwerk. Het ICT-werk staat op een laag pitje.

Wascow is zich aan het bezinnen op de toekomst. Op de website www.wasccow.nl volgt hierover nieuws t.z.t.

Wascow is in 2013 wel begonnen met projectbril en die vind je op Wascow.nl/onderwijs
Projectbril.nl wil gaat over projectmanagement en over onderzoek (nog in bewerking)
1. een visie bieden op projectmanagement en vnl. gericht op IT-projecten
2. een platform bieden met informatie-uitwisseling over projectmatig werken gericht op IT-projecten.
3. is bedoeld voor projectmanagers, maar ook voor studenten en docenten aan MBO en HBO opleidingen.
4. geeft resultaten van projecten waarbij intiatiefnemer van projectbril bertrokken is (geweest)

Oprichter en drijvende kracht achter Projectbril.nl is Cees van Diest. Cees is locatiemanager van de vestiging van de Academie voor ICT en Media (onderdeel van De Haagse Hogeschool (www.hhs.nl) in Zoetermeer
Als locatiemanager is hij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van deze locatie die over de 400 ICT-studenten huisvest.

Motto
"Dingen gaan zo als ze gaan, maar met goed projectmanagement gaan de dingen zo als men wil dat ze gaan", is mijn motto.

van meubels
tot informatica
Wascow 2012

Werkplaats
Wascow 2011

Kindermeubels
Wascow 2010

leveren Pc's


Vanaf de oprichting (2001) tot 2013

WASCOW stond t/m 2013 voor What A Strange Combination Of Work

Wascow is aan begin van dit millennium opgericht en gestart met haar werkzaamheden.
Oprichter en eigenaar Cees van Diest heeft allereerst van zijn hobby, timmeren, een parttime professie gemaakt. Het begon allemaal met de drang om een eigen werkplaats te hebben waarin meer dan alleen een eenvoudig latje kon worden gezaagd en getimmerd. In die tijd kreeg Wascow ook direct de eerste opdracht om voor een school in Hazerswoude twee grote computertafels(op maat) te maken en er volgden er nog meer. Van lieverlee werd dit timmerwerk bekend en kwam snel de eerste opdracht binnen om een koloniale eettafel en tuintafels, die de overtocht vanuit Indonesi? slecht hadden overleefd, te herstellen. Deze opdrachtgever heeft weer een prachtige eettafel met vier poten (??n tafelpoot was helemaal niet aangekomen) en geniet daarvan nu met volle teugen.Mijn voorkeur gaat toch het meeste uit naar het het maken van kinder-/kleutermeubeltjes etc. Zie verder voor de gemaakte producten de labels onder het kopje MEUBELS hiernaast.

Maar van het een komt het ander??
Als vader van twee schoolgaande kinderen aan de basisschool en met als beroep ICT-professional was het de directeur van de school niet ontgaan dat ik vanuit mijn beroep het computerbeheer op de school een warm hart toedroeg en dat leverde al snel een contract op met de school om alle hard- en software te beheren en onderhouden en dat contract is tot op heden nog steeds verlengd en in volume toegenomen.

Maar zoals ik al eerder aangaf, van het een komt het ander?
Op computertafels horen computers. Wascow is officieel dealer van computers. Wascow verkoopt nog steeds computers van het merk CS Exspressions (met daarin de beste producten van A-merken) Wij leveren aan huis en op bestelling en op maat)
Nu begrijpt u de slogan in het logo van Wascow "van meubels tot informatica". Dat lijkt een wat vreemde combinatie van activiteiten, maar waarom ook niet als het activiteiten zijn die je leuk vindt om te doen. Het uitgangspunt hierbij is en zal altijd blijven: leveren van maatwerk waarbij de kwaliteit en aandacht voor de klant voorop staat of het nu een computertafels, pc leveren of IT advies geven betreft.